Pelit graafikolle

Graafinen.com - Pelit graafikolle

Mikäpä sen mukavampaa kuin pelaaminen ja ennen kaikkea graafiseen suunnitteluun liittyvät pelit! Jos aika käy pitkäksi tai aivot tarvitsevat pienen lepotauon työstä niin kokeilepa jotain alle listatuista peleistä. Ja huoli pois – työnantajakaan ei voi olla pahoillaan työajalla pelaamisesta, sillä tämähän on vain oman ammattitaidon kehittämistä parhaasta päästä. Onnea ja kärsivällisyyttä!

 

Graafinen.com - Pelit - Kern Type

1. Kern Type

Kern Type on hyvin yksinkertainen kirjainvälistys-peli. Sinun pitää siirtää keskimmäisiä kirjaimia oikealle tai vasemmalle saadaksesi aikaiseksi parhaan mahdollisen välistyksen sanaan. Kun luulet sanan välistyksen olevan paras mahdollinen voit katsoa kuinka hyvin suoriuduit tehtävästä.

Siirry pelaamaan: http://type.method.ac/

 


 

Graafinen.com - Pelit - Helvetica vs. Arial

2. Helvetica vs. Arial

Tässä pelissä ei ole kyse kirjainten tunnistamisesta vaan kysymys kuluu – onnistutko kukistamaan Arialin Helveticalla? Käytä hiirtä liikuttaaksesi Helvetica-kirjaintasi ja nappia painamalla yritä hypätä ja litistää ilkeä Arial maanrakoon. Aakkoset vastaan aakkoset.

Siirry pelaamaan: www.mimeartist.com/helvetica

 


 

Graafinen.com - Pelit - Kill Comic Sans

3. Kill Comic Sans

Tässä ampumapelissä pääset purkamaan patoutumiasi Comic Sanssia kohtaan – jos niitä nyt kenelläkään sattuu olemaan. Kuten arvata saattaa ei Comic Sanssin lannistaminen olekaan niin helppoa kuin sen voisi kuvitella olevan. Ja eikun räiskimään!

Siirry pelaamaan: www.agencyfusion.com/kill-comic-sans.html

 


 

Graafinen.com - Pelit - Pixactly

4. Pixactly

Oletko digitaalinen pikselihirmu joka osaa sanoa heti tarkat pikselimitat silmämääräisesti objektista kuin objektista? Jos et ole aivan varma megolamaanisista kyvyistäsi niin tässäpä oiva peli sen testaamiseen. Kuinka helppoa – piirrät vain oikean kokoisen suorakaiteen annettujen mittojen mukaan!

Siirry pelaamaan: http://pixact.ly/

 


 

Graafinen.com - Pelit - Color 

5. Color

Nyt kysytään kovaa värisilmää ja nopeita refleksejä. Sinun tehtäväsi on poimia väriympyrältä mahdollisimman samanlainen väri tai värit annettuihin referenssiväreihin nähden. Erilaiset värikombinaatio-tehtävät hankaloituvat pelin edetessä. Erittäin haastava, mutta hauska peli.

Siirry pelaamaan: http://color.method.ac/

 


 

Graafinen.com - Pelit - Shape Type

6. Shape Type

Jos kirjainmuotoilu on lähellä sydäntäsi niin seuraavan peli ei pitäisi tuottaa sinulle mitään vaikeuksia. Tehtävänäsi on saada kirjaimet oikean näköisiksi – toisin sanoen kurvit pehmeiksi ja muoto korrektiksi. Nyt Bezier-käyrät kaakkoon – eikun…

Siirry pelaamaan: http://shape.method.ac/

 


 

Graafinen.com - Pelit - Shoot the Serif

7. Shoot the Serif

Kuka ampui Seriffin? Päätteettömät ja päätteelliset kirjaimet – jos osaat erottaa ne tarpeeksi nopeasti toisistaan niin olet valmis kokeilemaan refleksiäsi. Hauskaa räiskintää.

Siirry pelaamaan: http://www.tothepoint.co.uk/more/fun/shoot_the_serif/index.html

 


 

Graafinen.com - Pelit - Online Color Challenge

8. Online Color Challenge

Testi kyvyistäsi erotella värit toisistaan. Kuulostaa taas helpolta, mutta osoittautuu yllättävän haastavaksi. Siirrä vain väripalikat oikeaan järjestykseen ja katso miten pärjäsit. Ei suositella puna-viher värisokeille – tai tällähän sen saa helposti selville jos sellaiseen on taipumusta.

Siirry pelaamaan: www.xrite.com/online-color-test-challenge

 


 

Graafinen.com - Pelit Ragtime

 9. Ragtime

Tässä pelissä tehtävänäsi on saada aikaan visuaalisesti hyvännäköisiä ja tasapainoisia kappaleita. Et voi käyttää hiirtä vaan sinun täytyy liikkua näppäimistön nuolinäppäimillä ja käyttää enteriä ja backspacea. Vähäinen aika asettaa tehtäviin oman haasteensa.

Siirry pelaamaan: http://fathom.info/ragtime/game.html

 


 

Graafinen.com - Pelit - Arial or Helvetica

10. Arial or Helvetica

Kaksikymmentä tunnettua liikemerkkiä, joissa alkuperäinen typografia on ladottu Helveticalla, mutta nyt rinnalle on tehty toinen versio myös Arialilla. Sinun tehtäväsi on tunnistaa kumpi on kumpi. Luuletko saavasi täydet pisteet?

Siirry pelaamaan: http://www.ironicsans.com/helvarialquiz/