Nyt uutta Suomessa

Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia

Nyt uutta Suomessa! – Suomalaisen mainonnan historia on ensimmäinen alan kattava teos. Varsinaisen mainonnan historian lisäksi teoksessa tarkastellaan mainonnan roolia ja merkitystä Suomen taloudessa ja kulttuurissa. Kirja heijastaa yhteiskuntamme kehitysvaiheita maatalousyhteiskunnasta tämän päivän hyvinvointiyhteiskuntaan.
Mainonta on ollut jo vuosikymmeniä osa suomalaista talouselämää, kulttuuria ja ihmisten muistoja. Kukapa ei muistaisi sellaisia kuolemattomia lauseita kuin “Sanokaa Fazer kun haluatte hyvää” ja “Vain pakki puuttuu”. Mainonta ei ole ollut pelkkä pilvilinnojen rakentaja. Sen avulla on luotu mielikuvia, jaettu tietoa, opetettu ja autettu suomalaisia yrityksiä menestymään ja avaamaan ovia ulkomaille sekä luomaan uusia työpaikkoja.

Mainostajien Liitto käynnisti vuonna 1998 suomalaisen mainonnan historia -projektin. Kolmen vuoden tutkimus- ja kirjoitustyön tuloksena on syntynyt Suomalaisen mainonnan historia – merkittävä tutkielma ja kattava kuvaus mainonnasta osana suomalaista kulttuurihistoriaa. Teos soveltuu myös oppikirjaksi markkinointiviestinnän opintoihin sekä tietolähteeksi alan ammattilaisille.

Teoksessa esitellään mainonnan keinoja, sisältöä ja tyylilajeja lukuisin esimerkein. Kirjan runsas kuvitus havainnollistaa painetun mainonnan kehitystä. Kirjan liitteenä on myös DVD-levy, joka esittelee elokuva-, televisio- ja radiomainontaa. Sen on koostanut toimitusjohtaja Pepe Teirikari.

Lisätiedot:
Kirjailija: Heinonen Visa; Konttinen Hannu
Kustantaja: Mainostajien liitto
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 335
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2001
ISBN-13: 9789525262100
ISBN-10: 9525262103

› Katso Superkirjan avulla halvin hinta tälle kirjalle