Välittäjät – vastuullisen viestinnän tulevaisuus

Välittäjät - Vastuullisen viestinnän tulevaisuus

Mitä vastuullisuus merkitsee viestintäalan yrityksille ja niiden liiketoiminnalle? Kantavatko viestinnän ammattilaiset kulttuurista vastuuta? Miten mainonta vaikuttaa yhteiskunnallisiin arvoihin? Miten vastuullisuuden kysymykset näkyvät mediayritysten johtamisen arjessa?

Välittäjät tarkastelee vastuullisen viestinnän tulevaisuutta mainosalalla ja mediassa. Teos perustuu tutkimukseen, jossa on haastateltu kymmeniä Suomen suurimpien mediayritysten ja mainostoimistojen johtajia. Nando Malmelin tarkastelee vastuullisen liiketoiminnan kysymyksiä markkinoinnin ja mainonna näkökulmasta. Hän analysoi, miten mainonta vaikuttaa kuluttajien asenteiden muodostumiseen ja kansalaisten arvojen kehittymiseen. Samalla pohditaan mainosalan yritysten ja asiantuntijoiden roolia aineettoman talouden kehityksessä.

Markku Wilenius tutkii media-alan yritysten ja ammattilaisten asemaa yhteiskunnallisen vallan käyttäjinä. Hän arvioi myös, mikä on yhteiskunnallisen ennakoinnin merkitys haasteiden tunnistamisessa.Entä miten vastuullisuuden kysymykset vaikuttavat mediayritysten johtamiseen?

Välittäjät esittelee myös käytännön esimerkkejä mainonnan ja median aloilta. Erkki Izarra tarkastelee ytimekkäissä tapausanalyyseissa esimerkiksi mediayritysten ja järjestöjen kumppanuuksia, pornoa brändin rakentamisen keinona sekä sitä, miten järjestöt voivat käyttää hyväkseen innovatiivista brändiajattelua.

Teos sopii kaikille media-alasta ja viestinnästä kiinnostuneille sekä luovan talouden ammattilaisille.

Lisätiedot:
Kirjailija: Malmelin Nando; Markku Wilenius
Kustantaja: Gaudeamus
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 190
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2008
ISBN-13: 9789524950602
ISBN-10: 952495060X

› Katso Superkirjan avulla halvin hinta tälle kirjalle