(V)ihastuttava mainoskieli – fraaseista fiiliksiin

(V)ihastuttava mainoskieli

(V)ihastuttava mainoskieli – fraaseista fiiliksiin on life style -tyyppinen julkaisu, johon on koottu aiheita ja juttuja mainoskielestä. Teos on antoisa kaikille niille, jotka haluavat tietää mainoskielestä enemmän ja oppia, miten kielellä voi koukuttaa ja mainoksilla vaikuttaa.

Kirjaan on haastateltu ihmisiä, joiden työ koskettaa mainoskieltä ja jotka miettivät sitä päivittäisessä työssään. Yliopistotutkija esimerkiksi kertoo yhteiskunnallisesta mainonnasta ja vaalimainonnasta Suomessa. Entä miten somea voidaan käyttää hyödyksi ja miten tärkeä osa valokuvalla on mainoksessa ja katsojan huomion herättämisessä? Erilaisten mainoskampanjoiden avulla valotetaan, millaisista ideoista ja taustoista hyvät kampanjat usein syntyvät. Lisäksi mukana on esimerkkejä yrityksistä, jotka eivät mainosta ja jotka haluavat käyttää kilpailussaan muita ratkaisuja kuin mainontaa.

Mukana on viihdyttävää life style -lehdille tyypillistä aineistoa, kuten mainosteemaan kytkeytyviä ruokaohjeita, kertomus mainonnan matkasta Suomessa ja leikkimielinen testi omasta soveltuvuudesta mainosalalle.

Lisätiedot:
Kirjailija: Taina Parviainen
Kustantaja: Kauppakamari
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 200
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2015
ISBN-13: 9789522463425
ISBN-10: 9522463426

› Katso Superkirjan avulla halvin hinta tälle kirjalle