Antti Toivanen - Graafinen.com

Yhteys & Tiedot

Graafinen.com sivustojen intohimon lähteenä on graafinen suunnittelu ja siihen liittyvät osa-alueet kuten typografia, sommittelu, kuvitus, värit, muotoilu, mainonta ja design. Graafinen.com on rakennettu palvelemaan ja antamaan lisää tietoa kaikille joiden mielenkiinnon kohteena on graafinen suunnittelu.

Liity Graafinen.com Facebook-ryhmään
Kätevin tapa saada tietoa uusimmista artikkeleista ja muista graafiseen suunnitteluun liittyvistä asioista on liittyä mukaan Graafinen.com Facebook-ryhmään.

› Tykkää Graafisesta täällä

 

Sivuston ylläpitäjän terveiset
Terveiset täältä Graafinen.com sivustojen takaa! Nimeni on Antti Toivanen ja tällä hetkellä asustelen Suomen Lahdessa. Olen valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 2004. Opintojen jälkeen olen toiminut Art Directorina mainostoimistoissa monien kymmenien eri asiakkuuksien parissa. Graafinen suunnittelu on aina ollut lähellä sydäntäni ja itsensä kehittäminen vielä paremmaksi suunnittelijaksi on jatkuva prosessi, joka antaa hienoa motivaatiota arkipäivän elämään. Toivottavasti viihdyt sivuilla ja saat niistä jotain hyötyä myös itsellesikin.

Jos tekemiseni graafisen suunnittelun parissa kiinnostaa enemmän niin voit käydä tutustamassa myös portfoliooni osoitteessa: www.anttitoivanen.com tai www.anttidote.com.

Ota yhteyttä:
Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoiteeseen graafinensuunnittelu(@)gmail.com
(poista sulut @-merkin ympäriltä).